Leirit

Viikonloppuleirejä tilauksesta kevät-, syys- ja talvikaudella.  Tulevat leirit näkyvät leiriajankohdissa. Hinta 100e, sisältää varausmaksun 30e.

Pienten leirit on tarkoitettu n. 6-12 vuotiaille. Muilla leireillä osallistujien ikää ei ole rajoitettu, eniten tavallisile leireille osallistuu 10-16 vuotiaita, mutta tätä vanhempia ja nuorempiakin leireiltä löytyy paljon. Tiedustele minkä ikäisiä muut osallistujat ovat, jos haluat ikätoveriesi kanssa samalle leirille. Aikuis- ja perheleirejä järjestetään myös silloin tällöin.

YLEISTÄ LEIREISTÄ:

Ota leirille mukaan omat liinavaatteet tai makuupussi, pyyhe, kumpparit & muut säänmukaiset vaatteet, uimapuku (kesällä), ratsastusvaatteet, vähän taskurahaa (jos haluat ostaa karkkia yms) ja henkilökohtaiset tarvikkeet. Tallin lähellä on kauppa.

Leirien varausmaksun voi maksaa tilille:  FI3847461020004916 ´╗┐saaja Lantelan Talli, viestiin varausmaksu ja leiriläisen nimi. Maksa varausmaksu 2 vk sisällä leirin varauksesta. Loppuosa maksetaan leirin alkuun mennessä samalle tilille, tai käteisellä leirille saapuessa. Varausmaksua ei palauteta.

Leireillä erikoisruokavaliot (allergiat + kasvis ja vegaaninen) ilman lisämaksua.

Noudamme Kauhavan asemalta 10€ maksusta/kyyti, maksu jaetaan kaikkien kyydissä tulevian kesken.

Majoitustilat ´╗┐sijaitsevat talomme päädyssä. Leiriläiset nukkuvat kerrossängyissä samassa huoneessa. Tiloissa on suihku ja vessa sekä jääkaappi, vedenkeitin yms keittiövarustusta. Aittaan voi majoittua lämpiminä öinä.

Kesäleirit                                                                           
Leirit sisältävät ratsastusta ja muuta hevostoimintaa, täysihoidon, vapaa-ajanohjelmaa kuten uimista, kisailuja, leirikasteen.

Kaikki leirit alkavat klo 09:00 ja loppuvat klo 16:00, jollei toisin ole mainittu. Kaikille leireille saa saapua jo edellisenä iltana klo 18:00 jälkeen.

Kesäleirien varausmaksu 80€.

Leiriajankohdat ja hinnat


   
(c) 2002 LBI digital