Vaellukset

1h maastot kuuluvat tuntiohjelmaamme, ja ovat saatavilla päivittäin! Vaelluksia järjestämme tilauksesta ja tilaamatta. Juhannuksesta heinäkuun loppuun emme järjestä vaelluksia ötököiden takia.

Kaikilla vaelluksilla säävaraus, mutta se ei tarkoita ettemmekö vaeltaisi kuin täydellisessä säässä. Esim totaalinen kaatosade tai myrsky voi perua vaelluksen.

Päiväretket

  • Kevät & syksy: Päivävaellus 60/70 euroa pituudesta riippuen, sisältää eväät. Evästauko Söyringin metsämajalla, jossa nautimme eväsleivät ja paistamme makkaraa, jälkiruuaksi kahvit / mehu leivonnaisten kera. Vaelluksella pääsemme kahlaamaan lammen halki! Tässä siitä kuva ja  toinen kuva! Vaellus voi olla reittiolosuhteista riippuen myös johonkin toiseen kohteeseen.
  • Talvi: Päivävaellus 70euroa, sisältää keiton ja kahvit. Lumen peittämillä metsäteillä pääsee ratsastamaan reipasta vauhtia. Istahdamme syömään myös vasta ratsastuksen jälkeen tallilla, jotta vältymme palelemiselta levähdyspaikalla. Evästaukokin toki onnistuu niin sovittaessa. Vaelluksen kesto reippaassa vaudissa 3-4 tuntia.
  • Talvella (joskus myös keväällä & syksyllä) mahdollisuus myös erityispitkään vaellukseen, jonka hinta 80 euroa. Tähän vaellukseen kuuluu aina levähdys- & ruokatauko metsästysmajalla! Reippaassa tahdissa vaelluksen kesto 4-5 tuntia.

Viikonloppuvaellukset

  • Normaalipituinen/kevyt viikonloppuvaellus la-su. Vaellamme n 20 km/vrk Tarvolan kylään, jossa yövymme ja saunomme järvenrantamökissa. Iltaohjelmaa tilauksesta, esim jousiammuntaa, grillausta kodassa, venyttelytuokio tai vaikka hemmotteluilta! Hinta alkaen 160e. Syys- huhtikuussa majoitus hyvinvarustellussa hirsimökissä, touko-elokuussa majoitus mökissä, johon tulee vesi järvestä kantamalla! :)
  • Pitkä viikonloppuvaellus la-su. Vaellamme n 35 km/ vrk Lehtiniemen kylään, jossa yövymme ja saunomme järvenrantamökissä. Hinta 270e. Vaellus sopii hyväkuntoisille ratsastajille, jotka osaavat ratsastaa maastossa kaikissa askellajeissa. Myös oheisohjelma mahdollista, kysy esim jousiammuntaa tai husky-ajeluita -myös lumettomina aikoina!
  • Vaellus Saluunaan 250e/viikonloppu. Hinta sisältää 5-6 h ratsastusta/päivä, täysihoidon sekä iloisen illanvieton ja majoituksen tunnelmallisessa Saluunassa.

Lappajärven ympäri- vaellus

  • 4 vrk ratsastusvaellus, pituus n. 120km.  Vaellamme metsissä, kyläteillä ja rantateillä. Yöpymiset saunallisissa mökeissä järven rannalla. Kuva tauolta Pyhävuoren huipulla.

Vaellusajankohdat


   
(c) 2002 LBI digital